Nieuws

Bestel nu het fotoboek van The Climate Miles

door The Climate Miles op 10/12/2015

Met alle volgers, deelnemers en geïnteresseerden blikken we graag terug op de Climate Miles via het speciale fotoboek. In het boek zijn de 28 dagen en meer dan 600 km in beeld gebracht. Het was een bijzondere tocht van Utrecht naar de klimaattop in Parijs, waarbij meer dan 2000 mensen één of meerdere dagen meeliepen. Op meer dan 60 pagina’s wordt de dagelijkse tocht en de speciale mijlpaal met een duurzame boodschap uitgelicht. De Walkshows staan beschreven evenals blogs, artikelen uit de media en de verhalen van achter de schermen.

Het boek is een liggend A4, van mooie kwaliteit en gedrukt door Ecodrukkers. Voor € 30,- inclusief verzendkosten is het altijd makkelijk even terugblikken op de prachtige maand november van 2015.

Bestellen
Mail naar info@urgenda.nl o.v.v. bestelling Fotoboek
Vermeld uw adres en aantal stuks dat u wilt ontvangen. De fotoboeken zijn € 30,- (inclusief verzendkosten)
Het totaalbedrag kunt u overmaken op IBAN nummer: NL69 TRIO 0784 9175 58 t.a.v. Stichting Urgenda te Amsterdam. Vermeld bij uw overschrijving a.u.b. ook uw adresgegevens.
Na ontvangst van de betaling wordt het fotoboek verzonden.

IMG_9545

IMG_9547

 

 

IMG_9550

 

 

 

 

 

Over The Climate Miles
Na 28 dagen, en meer dan 600 km lopen, eindigde The Climate Miles op de trappen van het Sacre Coeur in Parijs. finishHet was een zeer bijzondere tocht van Utrecht naar de klimaattop in Parijs, waarbij meer dan 2000 mensen één of meerdere dagen meeliepen. Onderweg en ’s avonds in de Walkshow spraken we met zeer diverse gasten over de urgentie van klimaatverandering en de vele oplossingen. Onderweg werden nieuwe coalities gesmeed en kregen velen nieuwe ideeën.

Wij bedanken alle deelnemers, sponsoren en volgers!

Klik hier voor een overzicht van alle wandeldagen met de mijlpalen die geslagen zijn, de Sfeerberichten, Walkshows, Poppenkasten en Brieven van de wandelaars.

Kijk voor de sfeerberichten en Walkshows op Urgenda.tv, klik hier voor de dagelijkse NPO uitzendingen van Mijlpalen voor Parijs, inclusief de samenvatting van 25 minuten, lees het blog op Vrij Nederland, het profiel in NRC Handelsblad en hier voor meer media-uitingen.

Bekijk hier de foto’s van Urgenda / Chantal Bekker
Bekijk hier de foto’s van deelnemer Nichol Brummer
Lees hier het blog met de foto’s van deelnemer Rachelle Eerhart

The Climate MilesBestel nu het fotoboek van The Climate Miles